Depressie... Wat nu?

Depressie... Voor alle mensen die hier momenteel mee vechten, of wie voelen dat het niet bespreekbaar gemaakt mag worden.

Een paar jaar geleden heb ik hier zelf ook mee gevochten. Het taboe mag doorbroken worden. Dat had het al lang moeten zijn als je het mij vraagt.

Depressie is een chemische reactie in je hersenen die aanduidt dat er te weinig serotonine aangemaakt wordt of dat het te snel verwerkt wordt in je hersenen waardoor er alsnog een tekort optreedt. Dit kan verschillende oorzaken hebben.
Ik heb me hier ver in verdiept, naar wat het betekend om depressief te zijn en een tal aan mogelijkheden hoe je hier uit gaat kunnen komen.
O.a. door de juiste voeding binnen te krijgen.

Voor degene die momenteel vechten met depressiviteit, depressieve gedachten of motivatie tekort: Ik begrijp je en ik kan je helpen. Je hoeft alleen maar contact op te nemen en we gaan hier aan werken. Zet je motivatie tekort op zij en kies voor jezelf. Want je bent het waard. Net als iedereen

Doorbreek mee het taboe en praat erover.

Niet alleen voor mensen met een depressie, maar ook voor de mensen die kampen met weinig energie of veel niet-helpende (negatieve) gedachten.
Het is tijd om weer jezelf te zijn en te stralen!
Dus maak nu een afspraak.
Het is belangrijk dat je goede begeleiding krijgt, iets wat ik zelf niet heb gehad toen ik het nodig had.

Liefs Brenda