Welkom,

Fijn dat je er bent. Met wat voor reden dan ook.

Ik ben Brenda Kox, de eigenaresse van deze praktijk, waar ik elke dag met liefde en passie voor opsta.
Een praktijk, waar heel veel mogelijkheden liggen, voor iedereen.

Wie ben ik: Brenda
Wat een liefde stroomt er door mijn lijf bij het typen van dit bericht. So blessed.
Mijn dank is groot dat ik kan doen waar ik écht gelukkig van wordt: mensen ondersteunen en begeleiden in ieder zijn/haar eigen unieke levenspad, waar ‘geluk’, ‘zelfliefde’ en ‘zelfacceptatie’ centraal komen te staan, als nooit te voren. De aller grootste cadeaus die je aan jezelf kunt geven!

Mijn inlevingsvermogen reikt ver. Ik zie jou en ik luister oordeelloos naar wat je met me wil delen, wat dat ook mag zijn. Ik ben een zacht persoon, maar kan ook confronterend zijn waar nodig, puur om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Mijn analytische en probleemoplossend vermogen zijn een van mijn sterkste persoonlijkheidskenmerken, wat belangrijk is bij het achterhalen van knelpunten, waardoor ze te transformeren zijn.

Respect staat bij mij hoog in het vaandel, iedereen is gelijkwaardig. Ik houd van alles wat leeft en ben van nature erg zorgzaam.
Ik voel goed aan waar iemand baadt bij heeft, door mijn inlevingsvermogen.

Een probleem heeft vaak meerdere oorzaken en ook vaak oorzaken die je zelf vaak niet verwacht. Het is mijn specialiteit om uit te zoeken waar jouw blokkade(s) vandaan komt/komen en wat hieraan te doen is, op weg naar genezing.

En… Alles is wetenschappelijk onderbouwt!
Dus geen gezever, geen onzin, maar pure feiten.
And nowwww we are talking

Zakelijk
Ik ben afgestudeerd in de volgende opleidingen:
-Verzorgende-IG niveau 3
-Verpleegkundige niveau 4
-Holistisch Therapeut op HBO-Niveau
-Slim & Shape Yoga Docent

-Palliatief Verpleegkundige, stervensbegeleiding

 

Zoals je hierboven kunt zien, heb ik zowel in de Reguliere Gezondheidszorg als in de Alternatieve Gezondheidszorg ervaringen. Beide branches vormen samen een eenheid, om iemand echt goed en volledig te kunnen analyseren en te helpen. Best of both worlds!

Mijn diepe motivatie voor mijn vak
Ik zal je wat meer vertellen over het gene wat mij zo geïnspireerd heeft om vanuit een Holistisch perspectief (lees verder voor verdere uitleg ‘Holistisch’) mensen te begeleiden in hun genezingsproces. Namelijk: mijn eigen verleden.
Door de diversiteit aan obstakels die ik tegen ben gekomen in mijn verleden, ben ik me gaan verdiepen in gedragspatronen, lichaamstaal, opvoeding, emoties/trauma's, yoga, kwantumfysica en voeding.
Maar hetgeen waar alles uit voort geborduurd is, is Holisme. ‘Holisme’, ook wel: ‘het gehele plaatje van een mens’ genoemd. Vanuit hier kijk ik via de volgende perspectieven naar een probleem, vanuit het: fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele perspectief.

Na een tal aan obstakels in mijn leven en de hierop volgende therapieën en gesprekken met meerdere psychologen, kwam ik er achter dat dit niet mijn weg was naar genezing.
Na de 2e burn-out en na een jarenlange depressie, voelde ik dat er iets anders moest gebeuren. Dit kon zo echt niet langer. Ik was op.
Na jarenlang te zoeken naar manieren hoe ik uit deze diepe put kon komen, die steeds dieper leek te worden, heb ik na 10 jaar mijn eigen weg gevonden.


Een weg waar coaching, holisme, voeding, beweging (Yoga), holistische behandelingen (o.a. Reiki, klankschalen, etc.), de wetenschap en ademhalingstechnieken samen komen. Samen, als 1 geheel.

Met onvoorstelbare resultaten.

Ik had nooit durven dromen dat ik me ooit zó gelukkig zou gaan voelen als hoe ik me nu voel! MORE than a dream come true.


En dat ik nu mensen mag helpen om dit ook te bereiken, is iets waar mijn hart van overstroomd!

Werkwijze “Van Binnen Mooi”
Dit geheel aan diverse, effectief bewezen behandelwijzen, komen elk terug in de trajecten die samengesteld zijn m.b.t. het transformeren van onzekerheid en angsten, naar zelfvertrouwen en ultiem innerlijk geluk.

We gaan kijken naar de beste en meest passende weg voor jou, samen.

Je persoonlijke informatie is geheel veilig gesteld. De beroepsgeheimhoudingsplicht wordt zorgvuldig in acht genomen.

Voor meer informatie en inspiratie,
zie vanbinnenmooi.com  of www.facebook.com/vanbinnenmooi
Of neem via E-mail contact op met info@vanbinnenmooi.com
Bel/WhatsApp/sms naar: +31611171972


Warme groet,
Brenda Kox