-Anoniem-

"Toen ik voor het eerst bij Brenda kwam zat ik enorm in de knoop met mezelf. Ik zat in een depressie en had last van faalangst en perfectionisme. Ik had hiervoor een jaar eerder al een traject doorlopen bij een psycholoog. Toen ik uit dat traject kwam, had ik het idee dat ik me beter voelde. Echter een aantal maanden later kwam ik erachter dat ik nog steeds niet lekker in mn vel zat. Via de huisarts ben ik terecht gekomen bij een praktijkondersteuner, om opzoek te gaan naar een geschikte psycholoog. Echter waren de wachttijden zo lang, dat ik dit jaar niet meer terecht zou kunnen. 

Ik had via Facebook al een aantal posts van Brenda voorbij zien komen. Met de mindset: niet geschoten is altijd mis, heb ik Brenda een berichtje gestuurd. Brenda reageerde meteen super begripvol en enthousiast en wilde meteen een intakegesprek plannen. Tijdens mijn intakegesprek voelde ik me direct op mijn gemak bij Brenda. Brenda gaf mij een gevoel wat ik bij de psycholoog nog niet had gehad: het gevoel dat ik echt werd gezien en begrepen. Ik ging met een ontzettend fijn gevoel weg na het intakegesprek. 

Brenda heeft toen haar ideeën gestuurd over het traject wat ze voor mij in gedachte had. De heeft haar intuïtie gevolgd en behandelingen uitgekozen waarvan zij dacht dat deze bij mij zouden passen. Ik vertrouwde volledig op Brenda haar intuïtie en zo zijn we het traject gestart. 

Alles wat met spiritualiteit te maken had, was nieuw voor mij. Het was voor mij dus echt een sprong in het diepe, maar Brenda heeft me hier super fijn doorheen begeleidt. Ik heb echt enorm veel aan de behandelingen gehad. Vooral de cacao-ceremonie en reiki behandelingen waren voor mij echt een openbaring. Ik heb hier ontzettend energie maar ook rust uit gehaald.

Ik voelde me tijdens de behandelingen en coach gesprekken ontzettend op mijn gemak bij Brenda. Ik wist dat ik alles kon vertellen en ik voelde me ook veilig om dit te doen. Ik ben compleet uit mijn comfort zone gestapt, maar het voelde goed om dit met Brenda te kunnen doen. 

Brenda heeft mij in laten zien dat zelfliefde en zelfacceptie ontzettend belangrijk is. Dit was bij mij voorheen ver te zoeken. Ik heb door Brenda leren genieten van het leven en van de kleine dingen die het leven biedt. Ik ben in een korte periode ontzettend gegroeid en ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gemaakt om een traject in te gaan bij Brenda. Ik heb ontzettend veel geleerd, ben tot nieuwe inzichten gekomen en het allerbelangrijkste: ik heb geleerd om van mezelf te houden. Ik ben Brenda hier ontzettend dankbaar voor!"