Wat zijn klankschalen?

Heerlijk ontspannen! It's always lovely. De sessie begint met volledig aanwezig zijn in je lichaam, om aan te komen in het hier en nu. Je mag heerlijk gaan liggen en luisteren naar de betoverende klanken van de klankschalen. De magische klanken nemen je mee op reis, een reis naar de diepere lagen van je bewustzijn. Een klankschalen sessie is liefde, tijd en ruimte geven aan jezelf.

Voordelen klankschalensessie

-Alles bestaat uit energie. Woorden, gedragingen, bewegingen; het heeft allemaal zijn/haar eigen energiefrequentie. De trillingsfrequentie van de klankschaal resoneert (past zich aan) naar jouw lichaam. Jouw lichaam vibreert ook, net als alles om je heen. Je kan het niet zien,  gelukkig, want dat zou 'too much information' zijn, maar de wetenschap bevestigt het. Elke emotie heeft zijn eigen trilling. Liefde, geluk en blijdschap; hebben een hoge trillingsfrequentie. Boosheid, haat en eenzaamheid; zijn voorbeelden van een lage trillingsfrequentie. 'Oud zeer' dat in je lichaam vast zit, kijkend naar een trauma van vroeger of een gebeurtenis waar je onzeker van werd, vibreert ergens in je lichaam op een laag trillingsniveau. Om dit niveau weer hetzelfde te laten resoneren dan de rest van jouw lichaam, moet de vastzittende trilling eruit getrild worden. Dit gebeurt met een klankschaal. So let's trill it out!

-Stress, we kennen het allemaal; situaties die ons opjagen, een veel te hoge werkdruk, een buurvrouw die steeds zit te zeuren om niets en ga zo maar door. Tijdens stressvolle periodes/situaties wordt stress opgeslagen als een lage trillingsfrequentie in je spieren (even kort door de bocht). Deze spieren gaan dan gespannen aanvoelen, geven het gevoel van spierpijn of er zit een flinke knoop dwars die je gedurende de dag zit te irriteren bij alles wat je doet... Gelukkig sta ik klaar met mijn klankschaal om je te helpen. Ook bij deze kwaaltjes heeft een klankschaal een gewenst effect.

-En ten slotte... Het is super ontspannend! De vibraties die door je lichaam stromen, voel je tot diep in je lichaam. Relaxen maarrrrrr.

 

*Bij iedere klankschalensessie maak ik ook gebruik van mijn andere instrumenten, voor extra ondersteuning naar diepe ontspanning. Deze kies ik op gevoel, in afstemming wat er nodig is in het moment.*