Sacred Cacao & Blauwe Lotus Ceremonie

 

Cacao is een échte hartopener, zowel liefde voor anderen, maar nog veel belangrijker: liefde voor JEZELF. Eén berg liefde.Niet alleen tijdens de ceremonie, maar ook hierna ervaar je de positieve voordelen van Cacao.Cacao boost o.a. je immuunsysteem, het helpt ons bij het aanmaken van meerdere gelukshormonen wat ons blij maakt én het helpt ons emoties te helen. Het bevat meer dan 400+ werkende stoffen die een positief effect hebben op ons lichaam. De Maya's zagen Cacao niet voor niets als "Het bruine goud"..

 

Tijdens deze reis ga ik helende klanken gebruiken om jullie dieper te laten zakken bij jullie gevoel en om het nodige los te trillen in jullie lijf wat jullie los mogen laten.

Attentie op het volgende:Deze trillingen zijn niet aan te raden bij trombose, psyhoses, bij een pacemaker en bij net-zwangere vrouwen.De cacao is niet aan te raden bij het gebruik van anti-depressiva, hartklachten, zwangerschap, bloeddrukproblemen en intensieve borstvoeding.
Laat even weten of dit betrekking heeft op jou. Ik ben graag op de hoogte.Cacao kan je bloedsuikerspiegel verlagen, dus wees hier alert op bij diabetes. Er zijn in ieder geval gezonde versnaperingen aanwezig die de bloedsuikerspiegel weer omhoog brengen.

Blauwe Lotus 
De helende, zachte en liefdevolle spirit van Cacao, kan worden ondersteund door de kracht van de Blauwe Lotus. Blauwe Lotus is, net als cacao, een hartopener. Ook heeft deze kalmerende bloem de kracht om -uit je hoofd- in je gevoel te komen, je 3e oog te openen voor een sterker werkende intuïtie en om ontspanning te creëren. Ook helpt deze bloem goed bij angst, stress, slapeloosheid, etc. De ontspannende effecten zijn zalig.
Ook hier even alert op zijn:Deze hartopener kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden.Wanneer je binnen 2 weken geopereerd wordt, is Blauwe Lotus geen aanrader, i.v.m. je bloedsuikerspiegel.Pijnstillende medicatie en hasj/wiet gaan niet samen met Blauwe Lotus.Als een van deze punten betrekking heeft op jou, hoor ik dit graag uiterlijk 3 dagen voor de ceremonie. Dan voeg ik deze niet toe aan de Cacao.

Ook maak ik lichtelijk gebruik van gember, kaneel, honing en peper in de Cacao-drank, om de opname van de Cacao te optimaliseren. Deze wordt met liefde bereid voor jullie. 🙏🥰

Deelname is op eigen risico en op eigen verantwoordelijkheid.

Sacred Cacao en de Blauwe Lotus kunnen samen of apart in een ceremonie genuttigd worden. Dit hangt af van de wens van de deelnemer. We overleggen samen wat de best passende ceremonie voor je gaat zijn.

Een Ceremonie met zowel de Cacao als de Blauwe Lotus wordt gegeven in groepsverband of 1 op 1, bij mij thuis.

Ook in te huren voor Teambuilding of Verjaardagsfeestjes, om dieper met elkaar te verbinden en samen het leven te vieren.
Voor de kosten, de eerstvolgende geplande Cacao Ceremonie of voor het inhuren voor Teambuilding of Verjaardagsfeestjes, neem contact op via 0611171972 of via info@vanbinnenmooi.com

Liefs,
Brenda