Informatie Sacred Cacao

 

Cacao is een échte hartopener, voor zowel liefde voor anderen, maar nog veel belangrijker: liefde voor JEZELF. Eén berg liefde.Niet alleen tijdens de ceremonie, maar ook hierna.Cacao boost o.a. je immuunsysteem, het helpt bij het aanmaken van het gelukshormoon wat ons blij maakt én het helpt ons emoties helen.

 

Tijdens deze reis ga ik helende klanken gebruiken om jullie dieper te laten zakken bij jullie gevoel en om het nodige los te trillen in jullie lijf wat jullie los mogen laten.

Even attentie op het volgende:Deze trillingen zijn niet aan te raden bij trombose, psyhoses, bij een pacemaker en bij net-zwangere vrouwen.De cacao is niet aan te raden bij het gebruik van anti-depressiva, hartklachten, zwangerschap, bloeddrukproblemen en intensieve borstvoeding.Laat even weten of dit betrekking heeft op jou. Ik ben graag op de hoogte.Cacao kan je bloedsuikerspiegel verlagen, dus wees hier alert op bij diabetes. Er zijn in ieder geval gezonde versnaperingen aanwezig die de bloedsuikerspiegel weer omhoog brengen.

De helende, zachte en liefdevolle spirit van Cacao, wordt ondersteund door de kracht van Blauwe Lotus.Blauwe Lotus is, net als cacao, een hartopener. Ook heeft deze kalmerende spirit de kracht om -uit je hoofd- in je gevoel te komen, je 3e oog te openen voor een sterker werkende intuïtie, helpt zij tegen angst en stress, slapeloosheid, etc.Ook hier even alert op zijn:Deze hartopener kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden.Wanneer je binnen 2 weken geopereerd wordt, is Blauwe Lotus geen aanrader, i.v.m. je bloedsuikerspiegel.Pijnstillende medicatie en hasj/wiet gaan niet samen met Blauwe Lotus.Als een van deze punten van de spirit van Blauwe Lotus betrekking heeft op jou, hoor ik dit graag uiterlijk 3 dagen voor de ceremonie van je. Dan voeg ik deze niet toe aan de Cacao.

Ook maak ik lichtelijk gebruik van gember, kaneel, honing en peper in de Cacao-drank, om de opname van de cacao te optimaliseren. Deze wordt met liefde bereid voor jullie. 🙏🥰

Deelname is op eigen risico en op eigen verantwoordelijkheid.

Ook in te huren voor Teambuilding of Verjaardagsfeestjes.
Voor de kosten, de eerstvolgende geplande Cacao Ceremonie of voor het inhuren voor Teambuilding of Verjaardagsfeestjes, neem contact op via 0611171972 of via info@vanbinnenmooi.com

Liefs,
Brenda