Lieve jij,

 

2024 is van start gegaan. Maak van 2024 JOUW grote omslagjaar en wordt gelukkiger dan ooit te voren! Wat ik kan, als ervaringsdeskundige, kun jij namelijk ook!

Het jaar waarin je weer ultiem geniet van de kleine dingen. Het jaar waarin je je angsten aan de kant zet en vertrouwen krijgt in jezelf en in je lijf. Ontdek hoe je met helende tools je klachten kunt aanpakken.


Je wil eindelijk van die onzekerheid, angsten of pijn af. Je bent het beu elke keer te moeten vechten met je gewicht en met je lijf. Je hebt last van vermoeidheid. Je hebt te weinig energie om alles te doen wat je graag zou willen doen. Je bent verslagen van het vechten.

Je hebt last van depressieve gedachten en somberheid. Je darmen zetten snel op en je hebt een onregelmatige stoelgang. Je bent vermoeid van emoties en je bent het beu hier te lang in te blijven hangen. Je innerlijke oerkracht is ver te zoeken. Stress is een aanwezige factor in je leven en negatieve gedachten belemmeren je gemoedstoestand. Je bent het beu.

 


Komen een of meer van deze klachten je bekent voor? Heb je al van alles geprobeerd, maar heb je nog steeds last van klachten?
Dan is dit 1 op 1 traject met de juiste begeleiding waarschijnlijk iets voor jou.

 

Je weet dat een andere manier van leven nodig is, maar je vraagt je af:
"Hoe moet ik dit doen?"
“Wat nou als het niets voor mij is?”
“Daar gaan ze in mijn gezin nooit in mee.”
“Ik kan dit niet alleen.”

 

In dit 60 dagen traject  begeleid ik je op een Holistische helende wijze op weg naar jouw doelen. Alle elementen komen aan bod om jou op al deze fronten zo gezond en gelukkig mogelijk te maken!
Je krijgt inzichten in de kernoorzaken van klachten die je ervaart, waardoor het helingsproces direct van start gaat. Ook staan o.a. de genezende Tools: ‘mindset’,voeding’ en ‘lichamelijke gezondheid’ klaar om jou écht te helpen krijgen wat jij wilt in jouw leven.

Nadat je een intakegesprek hebt gehad, stel ik speciaal een traject op aan de hand van jou en jouw huidige situatie. Wanneer je akkoord gaat met het traject, gaan we samen van start om op jouw tempo aan de slag te gaan met het bereiken van jouw droomsituatie! Die staat klaar om doorleeft te worden door jou!

Na dit traject:
-Leef jij vanuit vertrouwen, i.p.v. uit angst
-Weet je waar je klachten vandaan komen
-Weet je hoe je het beste om kunt gaan met je klachten
-Heb je het vertrouwen in jezelf weer terug gevonden!
-Ben je tevreden over jezelf
-Sta je volledig in jouw kracht!
-Kom je voor jezelf op en zeg je “Nee” tegen de dingen die niet goed zijn voor jou
-Kun je omgaan met (onderdrukte) emoties
-Sta je positiever in het leven
-Is je gezondheid drastisch verbeterd


Een nieuw jaar beginnen met deze energie is fantastisch!


Maak een afspraak voor een intakegesprek bij "contact"

Tot dan

 

Liefs,

Brenda Kox
*Holistisch Therapeut
 *Verpleegkundige
*Yoga-docent


Holistische Praktijk:
“Van Binnen Mooi”Meer informatie over wie ik ben?
https://www.vanbinnenmooi.com/voorstelrondje